Κάντο όπως… η Catherine Baba!

974292_10201511937669470_57634308_nΜπορεί το Παρίσι να μη φημίζεται για το θερμό του κλίμα, αλλά σίγουρα οι Παριζιάνες fashionistas δεν πτοούνται από το γεγονός αυτό

Έτσι λοιπόν, η -περιβόητη για τις ποδηλατικές της εμφανίσεις στα fashion shows του Παρισιού, Catherine Baba οδεύει σε μία από τις γνωστότερες λεωφόρους, ποδηλατώντας άκρως στυλάτη και σέξι.

Η εκκεντρική Γαλλίδα στυλίστρια, τυλιγμένη στο Diane Von Furstenberg wrap dress της, αποκαλύπτει «τόσο όσο», δηλαδή λίγο από τα ποδηλατικός γυμνασμένα πόδια της. Ωστόσο, την προσοχή δεν τραβά μόνο το κόκκινο animal print φουστάνι και τα καλογυμνασμένα πόδια της, αλλά και οι μωβ ψηλοτάκουνες Christian Louboutin της. Ποιός είπε άλλωστε, ότι μία comme il faut ποδηλάτισσα δε μπορεί να κάνει πετάλι με τις γόβες της; Ειδικά μάλιστα, όταν αυτή κατευθύνεται σε ένα εξίσου εκκεντρικό παρισιάνικο fashion show… Η όλη εικόνα συμπληρώνεται με το δεμένο σε στυλ τυρμπάν μωβ μαντήλι της Baba, ενώ η καφέ ζώνη στη μέση προσδίδει μια γήινη όψη στον ευφάνταστο ποδηλατικό συνδυασμό! Πολλά βραχιόλια και πορτοκαλί γυαλιά συμπληρώνουν την αξιοσημείωτη όψη της στυλίστριας. Όσο για το ποδήλατο της… Ολόμαυρο φυσικά, με χαρούμενες κίτρινες και καφέ λεπτομέρειες.

Για να υιοθετήσουμε το στυλ, αρκεί μόνο τόλμη και ένα ποδήλατο. Φυσικά, παρότι η πραγματικότητα της Αθήνας προστάζει μπαλαρίνες, λεπτοκαμωμένα αθλητικά ή σανδάλια, μια θαρραλέα ποδηλάτισσα δεν έχει κανένα φόβο να ποδηλατίσει με τα ψηλοτάκουνα της. Φορέστε ένα μακρυμάνικο φουστάνι έντονου χρώματος με τα prints της αρεσκείας σας και αφήστε τα γυμνά σας πόδια σε κοινή θέα, αποχωριζόμενες τα χειμωνιάτικα καλσόν και κολάν. Μην ξεχάσετε τα βραχιόλια σας, τα πολύχρωμα γυαλιά σας και φυσικά… το κράνος σας!