Ta+too η σέλα που πάει μαζί σου

Ta+tooΗ νέα επαναστατική σέλα της Selle Royal βάζει χρώμα – και ασφάλεια – στη ζωή σας

Πηγή: www.mbike.gr
φωτογραφίες: www.mbike.gr

 

Η Ta+too είναι η νέα επαναστατική σέλα της ιταλικής Selle Royal, της οποίας το επάνω μέρος αφαιρείται με μία κίνηση, ώστε να την προστατεύει από την κλοπή και τα στοιχεία της φύσης.

TA+TOO – The Selle Royal interchangeable saddle from Selle Royal on Vimeo.

Η βάση της σέλας μπορεί να είναι μαύρη ή λευκή ενώ το επάνω μέρος διατίθεται σε διαφορετικούς χρωματισμούς και συνδυασμούς.
Το εσωτερικό της σέλας διαθέτει το υλικό 3D Skingel για απορρόφηση των κραδασμών και άνεση κατά τη χρήση. Είναι αρκετά φαρδιά ώστε να προσφέρει άνεση χωρίς με τίποτα να θυμίζει τις σχεδόν αντιαισθητικές… πολυθρόνες των ποδηλάτων πόλης.
Ταιριάζει το ίδιο καλά σε ποδήλατο city, αναδιπλούμενο ή και κούρσα ενώ η πλούσια παλέτα επιλογών χρωμάτων την καθιστά «μοναδική» για τον καθένα.

IMG_4440

Η πρώτη εντύπωση
Η Ta+too έρχεται σε μια εντυπωσιακή, χάρτινη συσκευασία και μόλις την ανοίξεις φανερώνει όλη τη λογική της Selle Royal: υψηλή αισθητική, ποιότητα και σημασία στη λεπτομέρεια.

IMG_4443

Η σέλα είναι τοποθετημένη σε μία εντυπωσιακή (επίσης χαρτονένια) συσκευασία, η οποία διαθέτει τυπωμένες τις οδηγίες χρήσης αλλά και μια πάνινη θήκη μεταφοράς.
Η σέλα της δοκιμής μας ήταν πορτοκαλί με λευκό και, από την πρώτη ματιά καταλάβαμε το γιατί η σέλα βραβεύτηκε με το βραβείο σχεδιασμού RED DOT AWARD!
Όλα επάνω της αποπνέουν ποιότητα. Οι ράγες, η κατασκευή, το υλικό της αλλά και ο τρόπος που κλειδώνει και ξεκλειδώνει.
Στην Ta+too μπορεί να προσαρμοστεί και μία «χειρολαβή» για ευκολία στο κράτημα και το πάρκινγκ ενώ, στο κάτω μέρος της, διαθέτει και ενσωματωμένη βάση για τοποθέτηση βασικών αξεσουάρ – φωτάκι, τσαντάκι.

Στο δρόμο
Η Ta+too είναι άνετη και επιπλέον είναι ελαφριά, πρακτική και όμορφη. Δεν κουράζει σε μακροχρόνια χρήση ενώ εντυπωσιάζει με την αίσθησή της όταν την πρωτοχρησιμοποιείς. Δίνει αμέσως την αίσθηση ενός «σοβαρού» προϊόντος και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στις σέλες προπόνησης και αυτές των καθημερινών ποδηλάτων πόλης.
Επιπλέον, οι διαστάσεις της είναι τέτοιες που, χωρίς σε καμία περίπτωση να κουράζει, είναι όσο φαρδιά πρέπει να είναι μια… σοβαρή σέλα.
Αν χρειαστεί να αφήσετε κάπου το ποδήλατό σας, με μία κίνηση, το επάνω μέρος της σέλας αφαιρείται και την βάζετε στην τσάντα σας.
Αν πάλι ο καιρός… αγριέψει ή αν ο ήλιος είναι πολύ έντονος, το να έχετε τη σέλα σας μαζί σας εγγυάται πως θα τη διατηρήσετε σε εξαιρετική κατάσταση για πολύ περισσότερο χρόνο.
Ταυτόχρονα, μια σέλα που… λείπει, μάλλον αποθαρρύνει και τον επίδοξο κλέφτη που θα προτιμήσει ένα ποδήλατο «μη χαλασμένο»!

IMG_4441

Αξίζει η αναβάθμιση
Με την τελική τιμή να κυμαίνεται από τα 70 ως τα 80 ευρώ, η Ta+too είναι μία ουσιαστική αναβάθμιση για την πλειοψηφία των ποδηλάτων στα οποία απευθύνεται, υπό την έννοια ότι σε ένα ποδήλατο των 300 – 600 ευρώ, μια σέλα που κοστίζει το 10% της αξίας του πραγματικά τη… νιώθεις!
Αποτελεί μία επιθυμητή, μικρή πολυτέλεια που, στο κάτω κάτω, την αξίζουμε!
Εμείς, την απολαμβάνουμε ήδη!

Selle Royal
Αντιπρόσωπος: Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ, www.bikesworld.gr