8ο Athens Bike Festival

Η μεγάλη γιορτή ποδηλάτου

Για 8η συνεχή χρονιά το Athens Bike Festival διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 
3 μέρες μόνο ποδήλατο ελάτε να γεμίσουμε την Αθήνα!

Σε μια χρονιά καθοριστική για την αγορά ποδηλάτου στην Ελλάδα, με συνεχείς εξελίξεις στο χώρο και την ανάπτυξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου – επιτέλους – προ των πυλών, το 8ο Athens Bike Festival ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες του στο φιλόξενο χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, από τις 22 ως τις 24 Σεπτεμβρίου. 
Όλη η αγορά ποδηλάτου θα είναι εκεί!

Δοκιμές E-Bike
Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, αποτελούν το μέλλον στην αγορά ποδηλάτου!

Πρόκειται για έναν τρόπο εναλλακτικής μετακίνησης ή διασκέδασης, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προτίμηση του κοινού σε όλη την Ευρώπη. Είτε πρόκειται για αστική μετακίνηση ή για διασκέδαση στο χώμα, τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση μπορούν να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

Πώς όμως λειτουργεί ένα τέτοιο ποδήλατο; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του;

Δοκιμάστε μερικά από τα πιο σύγχρονα μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα δοκιμών του Athens Bike Festival!

 

 

 

 

 

 

Τα παιδιά μαθαίνουν ποδήλατο
Ένα πρόγραμμα εκμάθησης ποδηλάτου, για παιδιά ηλικίας 2.5 έως 7 ετών που θέλουν να πετάξουν, μια για πάντα, τις βοηθητικές!

Έμπειροι εκπαιδευτές μαθαίνουν στα παιδιά τις βασικές τεχνικές και τους καθοδηγούν στα πρώτα τους βήματα στο ποδήλατα.

Για τα μικρότερα παιδιά υπάρχουν ποδήλατα ισορροπίας (walker bikes) ενώ για τα μεγαλύτερα, οι πρώτες πεταλιές θα γίνουν υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών μας. Ελάτε να… αποχωριστείτε μια και για πάντα τις βοηθητικές και να απολαύσετε το ποδήλατο όπως θα έπρεπε να είναι!

Χώρος: Athens Bike Festival
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή: 18:00 – 20:00,
Σάββατο: 11:00 – 20:00.
Κυριακή: 11:00 – 20:00

 

 

 

 

 

 

Πάρτυ στο ΚΠΣΙΝ
Φέτος το Athens Bike Festival ξεκινάει με πάρτυ!

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος  Νιάρχος, προσκαλεί τους συμμετέχοντες του Athens Bike Festival σε ένα «ποδηλατικό πάρτυ» στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ!

Ξεκινάμε με τα ποδήλατά μας στις 20:30 από την Τεχνόπολη, για να καταλήξουμε μέσω του ποδηλατοδρόμου της Αθήνας στο χώρο στάθμευσης ποδηλάτων του ΚΠΙΣΝ και να απολαύσουμε ένα πάρτυ γεμάτο κέφι και μουσική!

Εκκίνηση: Κεντρική πλατεία.
Τερματισμός: ΚΠΙΣΝ
Ώρα εκκίνησης: Παρασκευή, 20:30

 

 

 

 

 

Skirt Ride στην Αθήνα

Κοπέλες κάθε ηλικίας, με ποδήλατο, φούστες και γόβες συμμετέχουν στην πιο κεφάτη βόλτα με ποδήλατο στην πόλη! 

Το Skirt Ride, με χορηγό την Amstel Radler, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε όσες συμμετάσχουν για μια διαφορετική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Διοργάνωση: SkirtRide
Ημερομηνία: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου
Σημείο συνάντησης: Τεχνόπολη, Κεντρική Πλατεία
Ώρα εκκίνησης: 18:00

 

 

 

 

 

 

Kάνε πετάλι, είναι φέτος η προτροπή του Athens Bike Festival και ανακάλυψε τη χαρά που μόνο το ποδήλατο μπορεί να δώσει.
Είτε πρόκειται για προπόνηση, για αστική μετακίνηση ή αναψυχή, η επαφή με το ποδήλατο κάνει κάλο στο σώμα και το πνεύμα!