Η 4η διοργάνωση του Walker Race στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου

Ένας μοναδικός αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας, για πιτσιρίκια 2.5 έως 5 ετών, πραγματοποιείται για 4η συνεχή φορά, στο στολισμένο και γιορτινό ΚΠΙΣΝ

Ο «αγώνας» Walker Race – ένας αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας – ξεκίνησε στην Αθήνα, για πρώτη φορά, φέτος τον Απρίλιο. Πάνω από 160 «μάχιμα» πιτσιρίκια, ηλικίας 2.5 έως 5 ετών, έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση γεμάτη κέφι, χαμόγελα και αγάπη για το ποδήλατο.

Μπόμπιρες και γονείς, συγκεντρώθηκαν στο ΚΠΙΣΝ και χάρηκαν το συναγωνισμό και την αγάπη τους για το ποδήλατο, σε μία εκδήλωση που είχε από όλα: προσπάθεια, χαρά, λίγα κλάματα από τους πιο ντροπαλούς, γέλια από τους περισσότερους και μόνο νικητές καθώς, όλοι όσοι περνούν τη γραμμή του τερματισμού του Walker Race είναι νικητές!

Στον αγώνα αυτό, συμμετέχοντες έρχονται αποκλειστικά με ποδήλατα ισορροπίας – τα γνωστά μικρά ποδηλατάκια χωρίς πετάλια – και φυσικά το κράνος και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους. Είδαμε πολλές φάτσες με γάντια, γυαλιά ηλίου αλλά και action cameras στο κράνος!

Στη γραμμή της εκκίνησης τα μικρά συγκεντρώνονται ανά ηλικιακές κατηγορίες (τα 2.5 με 3, τα 3 με 3.5 κλπ) ώστε ο συναγωνισμός να είναι δίκαιος για όλους. Γονείς στην πίστα απαγορεύονται και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ΜΒike φροντίζουν ώστε όλα να κυλήσουν με κέφι και ασφάλεια.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες – όλοι παίρνουν διπλώματα και μικρά αναμνηστικά δωράκια – κληρώνεται ένα «κανονικό» ποδήλατο ideal 18’’ ώστε ένα τυχερός να φύγει με το πρώτο του ποδήλατο!

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν αριθμούς τοποθετημένους στα ποδήλατά τους ενώ οι τεχνικοί του MBike είναι στη διάθεσή τους για πιθανές διορθώσεις της τελευταίας στιγμή στο ποδήλατο.

Η αίσθηση του «αγώνα» είναι μοναδική και πρέπει κάποιος να τη ζήσει για να την αντιληφθεί. Δεν χρειάζεται λοιπόν να έχετε πιτσιρίκι, αν αγαπάτε το ποδήλατο ελάτε για να ζήσετε δύο ώρες γεμάτες από τη μαγεία του ποδηλάτου, στον φιλόξενο και γιορτινό χώρο του ΚΠΙΣΝ.

Το Xmas Walker Race, το 4ο της χρονιάς, ο αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας του ΚΠΙΣΝ, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου από τις 11:00 ως τις 13:00.

Η συμμετοχή για τους μικρούς πρωταθλητές είναι δωρεάν και γίνεται επί τόπου, στο χώρο του αγώνα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της διοργάνωσης είναι του MBike

Σας περιμένουμε!