5 λόγοι για να σκεφτείτε τη μετακίνηση σας με το ποδήλατο

 

1Και η ζωή θα γίνει καλύτερη…
Αν έχετε ονειρευτεί να φτάνετε πιο εύκολα στη δουλειά σας (εκτός από το να χρησιμοποιείτε τα μέσα μεταφοράς) θα σας αρέσει αυτό που θα σας προτείνουμε:

Μία νέα έρευνα από το http://www.cyclescheme.co.uk παρουσίασε όλα τα οφέλη που προσφέρει το ποδήλατο όταν το χρησιμοποιήσετε για να πάτε στη δουλειά σας, τα οποία είναι εξίσου καλά και για την υγεία σας αλλά και για το πορτοφόλι σας!

 

 1. Θα έχετε κέρδος περίπου 100 – 200 ευρώ το μήνα.
  Αν σκεφτείτε τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε σε βενζίνη, σε parking, φθορά αυτοκινήτου, μία γρατζουνιά το χρόνο… ίσως μια κλίση (μακριά από μας) το αυτοκίνητο στοιχίζει τουλάχιστον 100 ευρώ το μήνα και μπορεί να φτάσει ως και τα 200. Σκεφτείτε λοιπόν πως αυτό το ποσό μπορεί να μείνει στο πορτοφόλι σας ή ακόμα και να γίνει η “επιβράβευσή σας” με ψώνια που έχετε βάλει στο όμορφο μυαλό σας, όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποδήλατο!

 

 1. Καίει πολλές θερμίδες!
  Δεν είμαστε παθιασμένοι με τις θερμίδες, αλλά σύμφωνα με την SUSTRANS, ο μέσος όρος των θερμίδων που καίγονται κάθε ώρα που κάνουμε ποδήλατο είναι περίπου 235. Επίσης θα έχετε προσθέσει στην καθημερινότητά σας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μέχρι τώρα δεν βρίσκατε το χρόνο.
 1. Μπορεί να σας φέρει μια θετική εξέλιξη στον εργασιακό σας χώρο!
  Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 10.000 εργαζομένων γυναικών, τα δύο τρία από εκείνες που ρωτήθηκαν, παραδέχτηκαν ότι έχουν γίνει πιο αποδοτικές από τη στιγμή που χρησιμοποιούν το ποδήλατό τους για να πάνε στη δουλειά τους, το 64% νιώθει πιο παραγωγικό και το 77% πιο συγκεντρωμένο. Σαν μία απλή συνταγή για διεκδίκηση αύξησης δηλαδή.
 1. Θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή!
  Σχεδόν το 90% των γυναικών που ποδηλατούν για να πάνε στις δουλειές τους τις βοηθάει για να κάνουν τα πάντα πιο γρήγορα! Έτσι τους μένει περισσότερος χρόνος και διάθεση όταν γυρνάνε στο σπίτι τους. Επίσης το 80% έχει πιο πολύ ενέργεια και λιγότερο στρες (δύο αιτίες που σκοτώνουν τον έρωτα). Άρα νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά

 

 1. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
  Ήπια άσκηση και ανεβασμένα επίπεδα βιταμίνης D από την παραμονή περισσότερου χρόνου έξω, θα σας γλιτώσει από κρυολογήματα και αρρώστιες! Σύμφωνα πάντα με την έρευνα!

Μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτείτε γιατί οι λόγοι είναι σοβαροί;

Πηγή: cosmopolitan.uk