5 Ιουνίου 2015. Ημέρα Περιβάλλοντος.

Orient_websiteΗ Orient Bikes αναλαμβάνει πρωτοβουλία.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Orient Bikes ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία.

 

Συγκέντρωσε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο το ποδήλατο συμβάλλει στην προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες ζούμε και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον πλανήτη μας.

Η χρήση του ποδηλάτου έχει θετικές επιπτώσεις για την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε, για την κατανάλωση ενέργειας, για τα επίπεδα θορύβου μέσα στην πόλη, για την ποιότητα του δρόμου, για τον ελεύθερο χώρο μέσα στην πόλη, ακόμη και για την αποψίλωση των δασών. Τελικά, είναι φανερό ότι το ποδήλατο είναι το ιδανικό μέσο για να απολαύσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε!

Κάθε μέρα και για μια εβδομάδα, η σελίδα Orient Bikes στο Facebook φιλοξενεί και από μια τέτοια πληροφορία. Αξίζει να την επισκεφθείτε και να αντλήσετε αδιάσειστα επιχειρήματα γιατί το ποδήλατο κάνει καλό στο περιβάλλον και γιατί εμείς οι ποδηλάτες νοιαζόμαστε πραγματικά για το μέλλον της γης μας!

Η πρωτοβουλία της Orient Bikes επισφραγίζεται και με μια μεγάλη κλήρωση για τους φίλους της. Ένα Fat Boy Orient Bike θα κληρωθεί σαν δώρο σε όλους όσοι δηλώσουν συμμετοχή. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.