25ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας: Skirt Ride

Ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη
Φωτό: Γιάννης Καλύβας

https://www.facebook.com/jcalivas/

Με στιλ, ομορφιά, άνεση, χαμόγελο και το ποδήλατό μας ας  δείξουμε ότι η αστική ποδηλασία είναι συνώνυμη με την καλή διάθεση.

Η κοινότητα του Skirt Ride θα κάνει λοιπόν την εμφάνισή της στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, στις 29 Απριλίου, μία εμφάνιση με πολύ στιλ και χαμόγελο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί 10 λεπτά πριν ξεκινήσει ο Ποδηλατικός Γύρος, στις 9:50 δηλαδή, στην τέντα του Skrit Ride που θα είναι μέσα στην expo area.

Οι οικοδέσποινες και φίλες του ποδηλάτου θα σας περιμένουν και θα σας κατατοπίσουν για τις λεπτομέρειες και για οποιαδήποτε απορία έχετε και για να ξεκινήσετε την βόλτα σας όλες μαζί.

 

 

 

 

 

Η Διαδρομή του Skirt Ride και 25oυ Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας:

Η διαδρομή θα είναι 13 χλμ. με εκκίνηση την Πλατεία Συντάγματος στο ύψος της Ερμού και θα πάει από τους δρόμους Φιλελλήνων – Λ. Αμαλίας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Λ. Βασ. Όλγας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Κόμβος Hilton ( αριστερά) – Λ. Βασ. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Πανεπιστημίου – 28ης Οκτωβρίου (δεξιά)- Κεφαλληνίας (αριστερά) – Αχαρνών (αριστερά) – Πλατεία Βάθης (προς Μάρνης) – Μάρνης – Καρόλου – Πλ. Καραϊσκάκη -Δεληγιώργη-Λεωνίδου-Λεωνίδου (διασχίζουμε την Ιερά Οδό)- Ιάκχου-  Περσεφόνης(αριστερά) – Πειραιώς (αριστερά) και ο τερματισμός θα γίνει πάλι στην Πλατεία Συντάγματος.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ!

 

 

 

 

 

 

Η διαδρομή του25oυ Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας είναι η μεγαλύτερη ως τώρα, για σκεφτείτε λοιπόν ότι μέσα σε αυτήν τη διαδρομή, το ποδήλατο, η ομορφιά, το στιλ και το χαμόγελο θα έχουν την τιμητική τους!

Διοργάνωση: MBIKE

Let’s do this!