Κερδίστε 5 διπλες προσκλήσεις για το 12ο Φεστιβάλ Πιάνου

Το Skirt Ride κάνει δώρο σε 5 φίλες του, 5 διπλές προσκλήσεις για το 12ο Φεστιβάλ Πιάνου, στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Στείλτε μας μήνυμα στο FB Page του Skirt Ride και οι 5 πρώτες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ημέρα της επιλογής τους!

Εννοείται πως θα μπορείτε να πάτε με τα ποδήλατά σας, αφού θα υπάρχει φύλαξη στην αυλή της Αγγλικανικής εκκλησίας για τα ποδήλατα των νικητριών.

12ο Φεστιβάλ «Γύρω από το πιάνο»

Ιστορικός χώρος Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

3 & 4 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αλεξάνδρα Νομίδου

Για 12η χρονιά, το φεστιβάλ «Γύρω από το πιάνο», επανέρχεται στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου, για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Οι φετινές συναυλίες δανείζονται το θέμα τους από τις δύο πόλεις που κυριαρχούν στη ζωή της πιανίστα, Αλεξάνδρας Νομίδου, η οποία έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ. Ο ουρανός της Αθήνας και του Παρισιού αποτελεί διαχρονική πηγή έμπνευσης για δημιουργία και μερικά από τα παγκόσμια αριστουργήματα της τέχνης χρωστούν την ύπαρξή τους στην έμπνευση αυτή.

Το φεστιβάλ «Γύρω από το πιάνο» προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό να ταξιδέψει μαζί με τους καλλιτέχνες των δυο συναυλιών, από την εποχή του Θησέα του Handel, της Μανόν του Massenet, ως και το Φάντασμα της Όπερας του Webber και το I love Paris του Porter…

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
Από τον Ρομαντισμό στον Ιμπρεσσιονισμό
Αλέξης Καραϊσκάκης | τσέλο
Θοδωρής Ιωσηφίδης | πιάνο
Έργα Γερμανών, Γάλλων και Ελλήνων συνθετών

Ο Αλέξης Καραϊσκάκης-Νάστος και ο Θοδωρής Ιωσηφίδης, μέλη του Τρίο el Greco, συμπράττουν σε ένα πρόγραμμα για δύο, με επίκεντρο το στοιχείο της μελωδίας στην ελληνική και γαλλική μουσική, συνδυασμένο με τη διάσημη σονάτα «Arpeggione» του Franz Schubert.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Αθήνα και Παρίσι, πόλεις μαγικές!
Έργα ελλήνων και ξένων συνθετών, από την όπερα και την οπερέτα, αλλά και γνωστά τραγούδια και μελωδίες από την έντεχνη και τζαζ μουσική σκηνή.

Σιρανούς Τσαλικιάν | σοπράνο
Ειρήνη Καράγιαννη | μέτζο σοπράνο
Γιάννης Καλύβας | τενόρος
Δημήτρης Γιάκας | πιάνο

Πληροφορίες – Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Στοά Πεσμαζόγλου, Πανεπιστημίου 39
www.ticketservices.gr

Διοργάνωση και επικοινωνιακή προβολή: specs ‘n’ arts
Παραγωγή: Αrte Αtene