Χτες το βράδυ ονειρεύτηκα ένα ποδήλατο!

Αν δεις στο όνειρό σου…

 

– Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό

σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.
– Αν δεις πως είσαι ανεβασμένος σε ποδήλατο και κάνεις ποδηλασία σε μια όμορφη διαδρομή γεμάτη δέντρα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι ελπίδες σου θα πραγματοποιηθούν και οι δουλειές σου θα πάνε καλά.
– Αν όμως δεις ότι κάνεις ποδήλατο και αγκομαχάς ή ανεβαίνεις ανηφόρα, τότε σημαίνει ότι θα αποτύχεις σε ότι σχεδιάζεις,
– Αν δεις πως κατεβαίνεις από ποδήλατο, σημαίνει ότι θα βιώσεις ερωτικά προβλήματα ή δυσκολίες στο γάμο σου (για τους παντρεμένους).
– Αν δεις ότι αλλάζεις ρόδα ή λάστιχο θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες αλλά θα τις ξεπεράσεις.

Αυτά τα λέει ο ονειροκρίτης. Η δική μας άποψη είναι η εξής:
– Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θέλεις να αποκτήσεις το ποδήλατο των ονείρων σου.
– Αν δεις πως είσαι ανεβασμένος σε ποδήλατο και κάνεις ποδηλασία σε μια όμορφη διαδρομή γεμάτη δέντρα, σημαίνει ότι είσαι κουρασμένη και χρειάζεσαι άμεσα διακοπές με το ποδήλατό σου.
– Αν όμως δεις ότι κάνεις ποδήλατο και αγκομαχάς ή ανεβαίνεις ανηφόρα τότε σημαίνει ότι τελικά τα Χριστούγεννα έφαγες και μελομακάρονα, και κουραμπιέδες και όλα τα γλυκά και η προπόνηση ήταν ελάχιστη γιατί σκεφτόσουν ότι έχει κρύο.
– Αν δεις πως κατεβαίνεις από ποδήλατο σημαίνει ότι μόλις έκανες τα χιλιόμετρα που ήθελες, ότι γέμισαν εικόνες τα μάτια σου, ότι ξέφυγε το μυαλό σου (για τους παντρεμένους και τους ελεύθερους!)
– Αν δεις ότι αλλάζεις ρόδα ή λάστιχο σημαίνει ότι πρέπει επιτέλους να μάθεις  να το κάνεις και να μην τρομάζεις κάθε φορά που βγαίνεις βόλτα για ποδήλατο. Έχουμε και τους ειδικούς για να σας βοηθήσουν αφού θα διαβάσετε το www.mbike.gr

Τώρα εσείς θα αποφασίσετε τι συμβαίνει κάθε φορά που βλέπετε στο όνειρό σας ποδήλατο!