Χερούλια… για κράτημα!

525592_10150844313599756_1381192298_nΗ αφή… μία από τις πέντε βασικές αισθήσεις μας, η οποία αντιπροσωπεύεται κυρίως από τα χέρια μας και την σχέση επαφής τους με τα διάφορα αντικείμενα. Στην περιπτωσή μας, η επαφή αυτή γίνεται μεταξύ των χεριών και το σύστημα διεύθυνσης του ποδηλάτου μας ή απλούστερα με το τιμόνι! Τα χερούλια του δίτροχου οχήματός μας έχουν λόγους ύπαρξης και μάλιστα σημαντικούς. Αρχικά επηρέαζουν τον παράγοντα «άνεση», ο οποίος εξαρτάται κυρίως από την ποιότητα υλικού τους παράλληλα όμως φροντίζουν και για την ασφαλεια κρατήματος ειδικά όταν τα χιλιόμετρα είναι πολλά και τα χέρια μας μπορεί να ιδρώσουν. Φυσικά δεν ξεχνάμε και την εμφάνιση του ποδηλάτου μας, την οποία μπορούν να βελτιώσουν και μάλιστα σε μεγαλο βαθμό. Η σωστή επιλογή χερουλιών σχετικά με τον αντίστοιχο τύπο ποδηλάτου μας μπορεί να δώσει μία «αρμονική» συνολική εικόνα του οχήματός αλλά και το αντίστροφο.

imageΛαστιχιένιες χειρολαβές, που συνηγορούν στα ασφαλή και σταθερά κρατήματα. Ιδανικά για ποδήλατα mountain και trekking.

 

imageΣχεδιασμένα για να απορροφούν τους κραδασμούς, συντροφεύουν με ασφάλεια τα mountain bikes μας. Διατίθονται σε διάφορα χρώματα, δίνοντας στο ποδήλατο μας… ένα attitude!

imageΤο κράτημα που έγινε απόλαυση… Απόλυτη εφαρμογή για περισσότερη ασφάλεια και άνεση προσφέρει το ανθεκτικό τους foam. Το συνθετικό δέρμα σε συνδυασμό με τις εξωτερικές ραφές δίνει style σε ποιο προσιτή τιμή. Κατάλληλη επιλογή για τα city μας.

imageΗ Selle Royal προσφέρει τους κατάλληλους συντρόφους στα πολλά χιλιόμετρα… Απορροφητικά, ανατομικά αλλα και flexible ως προς το μέγεθος για να ταιρίαζουν σε ποδήλατα city(relaxed), trekking(moderate) αλλά και road-mountain (athletic). Διατίθονται και σε άλλα χρώματα.

imageΌχι μόνο stylish, τα δερμάτινα χερούλια της Brooks, αλλά και κατάλληλα για να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στις βόλτες μας, καθώς είναι ανατομικά και απορροφητικά. Ιδανικά για ποδήλατα city και trekking. Διατίθονται και σε άλλα χρώματα.

Τις τιμές και τα χρώματα των προιόντων μπορείτε να τα δείτε online αλλά και σε όλα τα κσταστήματα «Τσιρίκος».