Τα 49 πιο φιλικά προσκείμενα σπίτια για το ποδήλατο στον κόσμο!

bike-friendly-homesΗ ζήλια δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα, για αυτό σας παρουσιάζουμε τα 49 πιο φιλικά προσκείμενα σπίτια για το ποδήλατο και πώς να γίνει και το δικό σας και η λίστα να φτάσει τα 50!

«Και τώρα πού να βάλω το ποδήλατό μου;» Είναι η πιο συνηθισμένη φράση που ακούμε από τους ποδηλάτες όταν θέλουν να έχουν το ποδήλατό τους μέσα στο σπίτι. Και παρόλο που όλοι έχουν σκεφτεί να το χωρέσουν στο μικρό διάδρομο που ενώνει τα δωμάτια του σπιτιού, τις περισσότερες φορές θα έρθουν αντιμέτωποι είτε με το συγκάτοικό τους, που έχει βαρεθεί να είναι μέσα στη μέση το ποδήλατο, είτε με τους επισκέπτες που όταν έρχονται στο σπίτι σας δεν μπορούν να περάσουν…

Μη φοβάστε λοιπόν και τολμήστε να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες στο σπίτι σας, αρκεί βέβαια να έχετε το χώρο, τα χρήματα και την τόλμη.

Αυτή η φωτογραφική έκθεση θα σας βοηθήσει στο να καταφέρετε να τις δημιουργήσετε. Σας προειδοποιούμε όμως, ότι μπορεί αυτές οι λύσεις να μην είναι οι ιδανικές για εσάς ή για το σπίτι σας, είναι όμως ευχάριστο να τις δείτε και να τις έχετε στο μυαλό σας για αν ποτέ βρεθεί ο τρόπος για να τις πραγματοποιήσετε!

Καλή διασκέδαση λοιπόν…