Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πως κάνεις ποδήλατο – αυστηρά για κορίτσια!

Από: Μοnicakos

kriosΚΡΙΟΣ
Θα την δεις να κάνει ποδήλατο γρήγορα, αποφασιστικά, με ρυθμό και προσήλωση. Μην ξαφνιαστείς αν θα βάλει στόχο να ξεπεράσει ένα αυτοκίνητο. Ποδηλατεί με την αυτοπεποίθηση του αρχηγού κάνοντας το να φαντάζει τόσο εύκολο. Κομψή, με στυλ, επιδιώκει να τραβήξει τα βλέμματα των γύρω πάνω της. Είναι αυτή που θα βάλει το μεγάλο στόχο να κάνει τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο, και δεν θα γυρίσει πίσω, αν δεν το έχει καταφέρει.

tayrosΤΑΥΡΟΣ
Λιτή και απέριττη. Έχει το ποδήλατο στην καθημερινότητα της και δεν το αλλάζει με τίποτα. Το ποδήλατο της άνετο, λειτουργικό και σίγουρα χρωματιστό. Ήρεμη στην οδήγηση αλλά πρόσεξε μην την προκαλέσεις, αυτή η οξυθυμία της δεν νομίζω ότι θα σε βγάλει κάπου…

 

didimosΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι αυτές που ξέρουν όλες τις μυστικές διαδρομές, όλες τις λεπτομέρειες της πόλης. Θα σε πάνε από στενάκια που δεν ήξερες ότι υπάρχουν, θα ανακαλύψεις και πάλι την Αθήνα σε ποδήλατο. Θα φροντίσει να γνωρίσει τους πάντες, να μιλήσει… να μιλήσει πολύ όμως…Η συζήτηση δεν τελειώνει ποτέ με μία δίδυμο, αλλά ούσα έξυπνη και ευφυής δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πήγαινε μια ποδηλατάδα μαζί της, σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
θα σταματήσει να βοηθήσει μία γιαγιά να περάσει το φανάρι, να πάρει ένα σκυλάκι από τη μέση του δρόμου, θα ερωτευτεί τρεις – τέσσερις φορές στη διαδρομή, θα παντρευτεί στο μυαλό της με κάποιον άλλο.. γενικά οι σκέψεις της είναι παντού. Επιζητά την ασφάλεια και γι’ αυτό δεν θα την δεις να κάνει διαδρομή που δεν ξέρει. Η διαίσθηση της την βοηθά στο να αποφεύγει ατυχήματα και κινδύνους.

leonΛΕΩΝ
Πάντα χαρούμενη, με ενέργεια μαγνητίζει τα βλέμματα των γύρω πάνω της και το απολαμβάνει. Δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Σίγουρα η κόμη της ανεμίζει, και έτσι πως της χαϊδεύει το αεράκι τα μαλλιά νιώθει σέξι και το δείχνει. Το ποδήλατο της θα είναι το καλύτερο, το πιο όμορφο και το πιο ιδιαίτερο, άλλωστε … θέλει να κρατάει την εικόνα της σε υψηλή θέση και επενδύει σε πολυτελή αποκτήματα.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα κορίτσια παρθένοι, σίγουρα έχουν ξεκινήσει το ποδήλατο για να έχουν χρόνο με τον εαυτό τους να σκεφτούν. Πολύ ανάλυση για να καταλήξουν κλασσικά στα δικά τους συμπεράσματα. Αν και λιγάκι κουρασμένες από φύση λόγω κατανάλωσης ενέργειας στη σκέψη και στην ανάλυση, πειραματίζονται με το ποδήλατο: ορθοπεταλιές, κολπάκια και ό,τι μπορείς να φανταστείς θα τα κάνει η Παρθένος. Αυτό προκύπτει εξάλλου από την εσωτερική τους ανάγκη για βελτίωση και τελειότητα.

zigosΖΥΓΟΣ
Θα έχουν τα πιο ωραία/περίτεχνα μαλλιά, όμορφα ρούχα, πολυτελή αξεσουάρ και ιδιαίτερα παπούτσια – όχι πάντα κατάλληλα για ποδήλατο! Οι συνθήκες για να κάνουν ποδήλατο συγκεκριμένες: πρέπει να έχουν προγραμματίσει από πριν τη διαδρομή, πόσα χιλιόμετρα είναι, που θα αφήσουν το ποδήλατο, πόση ώρα θα κάτσουν, τι ώρα θα γυρίσουν κτλ. Αν βρεθούν μπροστά σε τσακωμό σίγουρα θα εμπλακούν και με τη διπλωματία που έχουν θα λύσουν την παρεξήγηση.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι να πούμε για το ζώδιο των άκρων και της έντασης; Μπορεί να κάνει τα πάντα. Η φιλοδοξία, η ισχυρή θέληση και η επίμονη ενέργειά της θα την οδηγήσουν να λάβει μέρος σε αγώνες. Θα έχει ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας. Θα μπει σε ομάδες ποδηλάτου, θα κάνει παρέες και θα είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μη σου κάνει εντύπωση αν τη δεις στο δρόμο να κάνει κόντρες, σφήνες και να παρατηρεί περίεργα τους οδηγούς γύρω της.

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Οι τοξοτίνες ξεχωρίζουν. Λαμπερές και όμορφες, με ένα αστράκι πάνω από το κεφάλι τους. Δεν τους ενδιαφέρει η άποψη των γύρω… φοράνε αυτά που αισθάνονται άνετα αλλά ευτυχώς έχουν καλό γούστο! Όλο και κάτι θα λαμποκοπάει και θα στραφταλίζει πάνω τους. Περίεργες, δυναμικές και αυθόρμητες έτοιμες πάντα για νέες περιπέτειες. Το ποδήλατο τους δίνει την ελευθερία που έχουν ανάγκη.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα ικανοποιηθούν αν δεν γίνουν πρωταθλήτριες. Σιγουριά στο πετάλι, απόλυτος έλεγχος, στόχο, συγκέντρωση, προσήλωση, επιδεξιότητα, άριστες ποδηλάτισσες, προγραμματισμός διαδρομής. Διαθέτουν πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό.

 

idroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάντα ανακαλύπτουν κάτι καινούριο και σπεύδουν να το μοιραστούν πιστεύοντας ότι έχουν δει την αλήθεια, τονίζοντας τη σπουδαιότητα τους. Βαριούνται εύκολα και όλα πρέπει να έχουν μια κάποιου είδους πρόκληση. Αέρινες στην εμφάνιση, σαν ξωτικά, επενδύουν στην άνεση και όχι στο στυλ. Παρατηρούν τους πάντες. Οι υδροχοΐνες είναι οι πιο πιστές ποδηλάτισσες εφόσον ο προγραμματισμός και η συνήθεια τους δίνει την ισορροπία που χρειάζονται.

ixthisΙΧΘΥΣ
Φούστα που ανεμίζει, βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, τακούνια, πάντα βαμμένη με έντονο κραγιόν. Αυτό είναι το προφίλ μιας ψαρίνας. Κάνει ποδήλατο για να γυμναστεί και να έχει τέλειους γλουτούς, όχι για την ελευθερία και την πρακτικότητα… άκου που σου λέω…Στον κόσμο της, χάνει τη διαδρομή, σταματάει στις βιτρίνες να χαζέψει λίγο, θα κοντοσταθεί αν της «γυαλίσει» κάποιος… πώς να το πω? ανέμελη!