Ομορφιά και ποδήλατο

Συμβουλές για τον τρόπο ανανέωσής σας μόλις κατεβείτε από το ποδήλατο

Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές το να φαίνεστε μια χαρά είναι λίγο δύσκολο… Για αυτό και θα σας πούμε κάποια μυστικά τα οποία όμως θα σας κρατήσουν «καθαρή» και ανανεωμένη όταν δεν έχετε την επιλογή να κάνετε ένα γρήγορο ντουζάκι.

Όταν ξεκινάμε το πρωινό μας, πηγαίνοντας με το ποδήλατό μας στη δουλειά, είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δυστυχώς όμως, μπορεί όταν φτάνουμε στον προορισμό μας να μην ήμαστε το ίδιο φρέσκες και μυρωδάτες όπως όταν ξεκινήσαμε το πρωί.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν και θα μας θυμηθείτε.

Χρησιμοποιήστε dry σαμπουάν
Δε θα μπορούσε να είναι πιο απλή η χρήση του, απλά ψεκάζετε στις ρίζες των μαλλιών σας, κάντε μασάζ σε αυτές για λίγα λεπτά και στη συνέχεια βουρτσίστε προς τα έξω. Έτσι θα απορροφήσει την υπερβολική ποσότητα σκόνης και βρομιάς από το δρόμο και τα μαλλιά σας θα φαίνονται ανανεωμένα και καθαρά. Επίσης θα σας βοηθήσει αν θέλετε να τα πιάσετε ψηλά, να μην είναι μπερδεμένα και να είναι λεία.

Για το σώμα
Στην αγορά υπάρχουν αντιβακτηριδιακοί αφροί για να αποτρέψουν τα βακτήρια που σχηματίζουν οσμές και να αφαιρέσουν τον ιδρώτα και τη βρομιά. Απλώστε τον αφρό στα σημεία του σώματός που επιθυμείτε και αφήστε τον να εξατμιστεί ή αν δεν έχετε χρόνο σκουπίστε τη βρομιά με μία πετσέτα. Συνήθως αυτά τα προϊόντα δεν είναι επιβλαβή για το δέρμα, γιατί είναι χωρίς αλκοόλ και έχουν βάση κυρίως ένα φυσικό και όμορφο άρωμα.

Το λύσαμε και αυτό το πρόβλημα! Τώρα είμαστε πιο ξένοιαστες!