Οδήγησε με στιλ!

img_0764Από τη Γεωργία Κουτσοκώστα

Είσαι δυναμική, έχεις άποψη και διάθεση και σου λείπει αυτή η λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει το στιλ σου πάνω στο ποδήλατο; Τότε αυτό το σακίδιο έχει σχεδιαστεί για σένα!

Στα καινούρια trends, για εμάς που αγαπάμε το ποδήλατο στην πόλη και ταυτόχρονα θέλουμε να κυκλοφορούμε με αυτοπεποίθηση, εντάσσεται κι αυτό το φοβερό τσαντάκι από την εταιρεία Three Legs And A Model. Φυσικά, το μαύρο χρώμα ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα, η συγκεκριμένη τσάντα όμως έχει κατασκευαστεί και από ανακλαστικό υλικό που το καθιστά ορατό ακόμη και τη νύχτα. Διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα: μπορντό, χακί και γαλάζιο. Αδιάβροχο, κατασκευασμένο με φυτικό δέρμα και βαμβάκι στους ιμάντες. Διαθέτει επιπλέον δύο εξωτερικές τσέπες αλλά και εσωτερικές. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ο ιμάντας που έχει για να μπορείς να το στερεώσεις πάνω στο ποδήλατό σου και συγκεκριμένα, ακριβώς πίσω από τη σέλα σου.

img_0804

Αρκετά λοιπόν με τις κλεφτές ματιές που ρίχνουμε σε κάθε φανάρι για να σιγουρευτούμε ότι η τσάντα παραμένει στη θέση της. Αυτή δεν έχει να πάει πουθενά! Η μπορντό έχει ήδη προστεθεί στη λίστα αγορών μου και είμαι σίγουρη πως θα ταιριάζει τέλεια με το κίτρινο ποδήλατό μου όσο καλοκαιριάζει. Εσύ ποιο χρώμα θα διαλέξεις;