ΚΤΜ Ε Bikes

1Πηγή: ΜΒike

H αυστριακή εταιρεία μάς παρουσίασε στην Αυστρία δύο ολοκαίνουργια συστήματα ηλεκτροκίνησης της Bosch, τα οποία θα εξοπλίζουν τα μοντέλα Μacina, Power Race, Cento, eShopper και eCompact για το 2014.
Mε την Active Line, η Bosch προσφέρει ένα σύστημα ηλεκτροκίνησης για αυτούς που χρησιμοποιούν τα eBikes σαν ένα μοντέρνο μέσο μετακίνησης. Eίναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη δραστηριότητα με την άνεση.
Mε το Performance Line, η Bosch έχει εξελίξει ένα σύστημα ηλεκτροκίνησης για αυτούς που θέλουν να κινούνται δυναμικά στους δρόμους, σε χωματόδρομους, σε βουνίσια μονοπάτια και σε trails. Όσοι λοιπόν δεν έχουν καιρό για χάσιμο ή θέλουν να ξεφύγουν από τα προσωπικά τους όρια, μπορούν κάλλιστα να βασιστούν στην πανίσχυρη και απόλυτα ελεγχόμενη παροχή ενέργειας του συστήματος Performance Line. Λειτουργικά, το σύστημα βασίζεται στην ίδια ακριβώς τεχνολογία με το σύστημα Active Line. Οι μόνες τους διαφορές είναι η διαφορετική χαρτογράφηση, η μεγαλύτερη ροπή και η απουσία του coaster brake. H μπαταρία που τροφοδοτεί το σύστημα Performance Line έχει ενεργειακό περιεχόμενο 400Wh, βάρος 2,5 κιλά και αυτονομία από 85 έως 190 χιλιόμετρα ανάλογα με την επιλογή προγράμματος (Τurbo – Sport – Tour – Eco). Tέλος, η μέγιστη δύναμη του μοτέρ ανέρχεται στα 400W, η μέγιστη ροπή στα 60Νm (πρόγραμμα Turbo), ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 4 κιλά.
Αντιπρόσωπος: Μοlho ΑΕΒΕ. Τηλ.: 23410-64111 >