Κορίτσια, πάμε μια βόλτα;

skirtRide_map_sostosΗ στιγμή που όλες οι φίλες του ποδηλάτου περίμεναν ήρθε – το 2ο Athens Skirt Ride είναι γεγονός!
Mια βόλτα στο κέντρο της πόλης αποκλειστικά για κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας.

Οι φίλες του ποδηλάτου θα πάρουν το ποδήλατό τους, θα βάλουν το πιο όμορφο φόρεμα ή την πιο στυλάτη φούστα τους, τις γόβες τους και θα έρθουν στην Τεχνόπολη και στο Athens Bike Festival για να ξεκινήσουν για μια ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί. Με το Αthens Skirt Ride, περνούμε το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς… τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τα ρούχα που αγαπάμε και φυσικά δε χρειάζεται να ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει – δηλαδή πάντα! Διαδρομή Η διαδρομή που θα κάνουμε μέσα στο κέντρο της Αθήνας έχει μήκος περίπου 8 χλμ. Θα περάσουμε από την Ερμού, την Αθηνάς, τη Σταδίου, την Ακαδημίας, την Ηρώδου Αττικού, το Ζάππειο, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Αποστόλου Παύλου και την Ερμού για να επιστρέψουμε στην Τεχνόπολη.

Πότε
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
Συγκέντρωση: 11:00 π.μ.
Εκκίνηση: 11:30 π.μ.

Από πού θα ξεκινήσουμε
Θα μπούμε με τα ποδήλατά μας από την είσοδο της Τεχνόπολης επί της Πειραιώς και θα μαζευτούμε όλες μπροστά από το χώρο του Skirt Ride.

Δε θα προχωρήσουμε πιο κάτω με τα ποδήλατά μας γιατί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ απαγορεύεται η κίνηση με τα ποδήλατα μέσα στην Τεχνόπολη. Μετά τη βόλτα θα τα παρκάρουμε στο φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης και θα κάνουμε όσες βόλτες θέλουμε μέσα στο φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.