Κάντο όπως… η Julia Roberts!

1Θέλω να αρχίσω με το κλασσικό «μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» αφού τα λόγια γίνονται περιττά στο θέαμα της φωτογραφίας που απεικονίζει την Julia Roberts και μία απο τις αγαπημένες της συνήθειες!

Αποφεύγοντας τις υπερβολές στην εμφάνιση της, η ηθοποιός γίνεται παράδειγμα για εκείνες που πιστεύουν πως δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ στύλ ΚΑΙ ποδήλατο!

Με ένα πιο  καθημερινό outfit, συνδυάζει το άνετο τζιν της με ένα μονόχρωμο t-shirt και μία απλή μάλλινη ζακέτα σε σκούρα απόχρωση. Βέβαια δεν λείπει η προσωπική της υπογραφή, γεγονός που μαρτυρούν τα printed loafers παππούτσια, τα οποία με μια ματιά κλέβουν τις εντυπώσεις.Τέλος φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται ούτε στην ποδηλατική της βόλτα το κολιέ-φυλαχτό, χέρι της Fatima, που πρωταγωνιστεί και φέτος σε πολλές βιτρίνες!

Ωστόσο μια ποδηλάτισσα με άποψη δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει και για την εικόνα του οχήματος της. Η Julia Roberts επέλεξε ένα ποδήλατο city σε πορτοκαλί απόχρωση, που δεν περνά απαρατήρητο, αναταλλάσοντας την τσάντα της με το καλαθάκι που ταιριάζει στο πιο countryside στυλ του ποδηλάτου.

Κάντο όπως…
Αν λοιπόν και εσύ δεν είσαι fan των φορεμάτων, επέλεξε για την βόλτα σου το αγαπημένο και άνετο τζιν σου (skinny τζιν για τις πιο τολμηρές) βάζοντας την δική σου πινελιά στα κάτω άκρα! Βγάλε τα πιο περίεργα printed, φωσφοριζέ ή και λεοπάρ παππούτσια σου από την ντουλάπα και απόλαυσέ τα στο… πετάλι!