Κάντο όπως… η Heidi Klum!

spl599607_002-394x500Όταν τα φώτα της πασαρέλας σβήνουν, η Heidi Klumμετατρέπει το catwalk σε catcycle!
Το εντυπωσιακό μοντέλο προτιμά να απολαμβάνει τις βόλτες της πάνω στο αγαπημένο της δίτροχο, αφού, όπως έχει δηλώσει, αυτός  είναι και ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να διατηρεί τη σιλουέτα της. Μία ειδικός για να μας διδάξει πώς το «απλό» μπορεί να είναι ταυτόχρονα stylish αλλα και άνετο για τις ορθοπεταλιές μας.

Με ένα πιο αθλητικό «a la chic» ντύσιμο συνδυάζει άψογα τα διάφορα χρώματα από την κορυφή έως τα πετάλια! Έτσι επέλεξε ένα κλασσικό φθαρμένο denim τζιν σορτσάκι  και ένα φούτερ σε κόκκινη απόχρωση που έρχεται σε αρμονική αντίθεση με τα αγαπημένα της lightblue γυαλιά ηλίου. Η έμφαση που δίνει στο χρώμα φαίνεται και από τα χρωματιστά ΝewBalance αθλητικά παππούτσια, τα οποία δέιχνουν υπέροχα δίπλα στο ροζ city bike. Φυσικά δεν ξεχνά να πάρει μαζί της το backpackτης, που συμπληρώνει γνήσια αυτήν την  sportive” εμφάνιση.

Και επειδή το στυλ είναι και υπόθεση ποδηλάτου, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η girly εμφάνιση του οχήματος της. Με την υπογραφή του PaulFrank στο baby pink σκελετό του, ποδήλατο και αναβάτης κλέβουν σίγουρα τα βλέμματα των περαστικών!

Κάντο όπως...
Άν στο επιτρέπει ο καιρός, ειδικά αυτές τις ηλιόλουστες μέρες, ξέθαψε από την ντουλάπα σου το τζιν σορτσάκι (που σίγουρα διαθέτεις) συνδυάζοντας το με ένα  έντονα χρωματιστό φούτερ! Και γιατί όχι να μην τολμήσεις να βάλεις χρώμα τόσο στα γυαλιά ηλίου σου όσο και στα αθλητικά σου. Στην περίπτωση που το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα σου, μπορείς να κάνεις… μία εξαίρεση!