Η Katy Perry με το custom painted ποδήλατό της!

1Πηγή: Bicycling
Φώτο: Paint My Bike
Η τραγουδίστρια είναι κατενθουσιασμένη με το ολοκαίνουριο, ζωγραφισμένο ειδικά για εκείνη ποδήλατο που τις έφτιαξαν.

Κανονικά, όταν βλέπουμε καινούρια ποδήλατα το μάτι μας πέφτει στα περιφερειακά, τις πρώτες ύλες ή τις συγκολλήσεις τους, αλλά μερικές φορές ένα φανταχτερό βάψιμο αρκεί για να μας τραβήξει την προσοχή, ειδικότερα αν το ποδήλατο και ο αναβάτης του ταιριάζουν γάντι!

Το ίδιο συμβαίνει και με το ποδήλατο της pop τραγουδίστριας Katy Perry: τρελά πιτσιλιστά χρώματα και ειδικά γραφικά με το όνομά της είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα ποδήλατο για το pop είδωλο των εφήβων.

Η Perry ήρθε στο προσκήνιο των ποδηλατικών ειδήσεων τον περασμένο μήνα όταν εντοπίστηκε στην Αυστραλία να κάνει ποδήλατο χωρίς τη χρήση κράνους και να μπαίνει μετά σε ένα ποδηλατικό κατάστημα για να αγοράσει. Είναι γνωστό ότι κάνει λίγο ποδήλατο και το θεωρεί ως μια από τις αγαπημένες της μορφές άσκησης. Κάποιες φορές το χρησιμοποιεί για να πάει και στις συναυλίες της. Τώρα βέβαια με το πολύχρωμο ποδήλατο και το ασορτί κράνος της δεν πρόκειται να περνάει απαρατήρητη.

Ο σκελετός road με το ίσιο τιμόνι προήλθε από ένα ποδηλατικό κατάστημα στην Αυστραλία, ο σχεδιασμός των γραφικών από την επίσης Αυστραλή γραφίστρια Tara Ackerley και η εφαρμογή από το Paint My Bike.