Η Ellen DeGeneres χαρίζει ποδήλατα!

Ένα ηλεκτρικό Haibike για τους θεατές της Ellen!

Ενθαρρύνοντας τους θεατές της να κάνουν ποδήλατο, η Ellen DeGeners έδωσε μέσα από την εκπομπή της, ένα ηλεκτρικό Haibike.

 

«Τι υπάρχει μέσα στο κουτί;»

Ένα από τα γνωστά παιχνίδια της εκπομπής της είναι το «τι υπάρχει μέσα στο κουτί»

Είναι ένα παιχνίδι που αντί να γίνεται όλο και πιο δύσκολο, γίνεται όλο και πιο εύκολο μέχρι κάποιος θεατής από το κοινό να καταφέρει να κερδίσει κάτι πολύ καλό!

Κάποια στιγμή λοιπόν, λέει ενθουσιασμένη, ότι θα δώσει σε έναν θεατή ό,τι έχει ακριβώς πίσω από το κουτί, το οποίο είναι ένα ποδήλατο Haibike με ηλεκτρική υποβοήθηση!

Ο ενθουσιασμός της είναι μεγάλος, όπως και των θεατών και εξηγεί σε όλους ότι και εκείνη και η σύζυγός της έχουν ποδήλατα Haibike και είναι πολύ ευχαριστημένες.

 

 

 

 

 

Είναι ενδιαφέρουσα είδηση γιατί…
Η εκπομπή της έχει πολύ μεγάλη θεαματικότητα και μέσα από αυτήν προωθείται η ιδέα της χρήσης του ποδηλάτου ως τρόπου ζωής και διασκέδασης. Το μοντέλο που χάρισε ήταν το Haibike Sduro Trekking 5.0 low step .
Το ηλεκτρικό μοτέρ  που χρησιμοποιεί το ποδήλατο είναι της Yamaha και προσφέρει μέγιστη υποβοήθηση στον αναβάτη για να απολαμβάνει τις βόλτες του στο βουνό και την πόλη, ανεξάρτητα από τη μορφολογία του εδάφους.

 

 

 

 

 

 

Το life style του ποδηλάτου
H Ellen όπως και άλλες γνωστές προσωπικότητες έχουν ποδήλατα και μάλιστα ηλεκτρικά, μερικοί είναι ο Jay Leno, η Miley Cyrus, ο William Shatner, o Ed Begley jr, η Darryl Hannah, ο Leonardo DiCaprio, ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Kelsey Grammer και άλλοι.

Αν λοιπόν… όλοι οι διάσημοι κάνουν ποδήλατο, εμείς θα μείνουμε πίσω;