Η «φλόγα» να ανάψει πιο δυνατά!

1Ένα ποδήλατο Ideal κληρώνεται κάθε μέρα για τους συμμετέχοντες!

Αναζητήστε κι εσείς τους τυχερούς λαχνούς της Φλόγας και μπορεί να είστε ο τυχερός που θα… φύγει με ένα διπλωτό ποδήλατο IDEAL.
Ακόμη όμως κι αν δεν κερδίσετε πάλι θα είστε τυχεροί που σας δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσετε στο πολύτιμο έργο των ανθρώπων της Φλόγας.
Σας χρειάζομαστε λοιπόν για να διαθέσουμε 15.000 λαχνούς αξίας 1 ευρώ ο κάθε λαχνός, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του 5ου Athens Bike Festival για να συγκεντρώσουμε για τη Φλόγα 15.000 ευρώ και μαζί όλη την αγάπη μας για τα παιδιά που την χρειάζονται.
Μπορείτε να αγοράσετε λαχνούς και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της Φλόγας στο περίπτερο που θα βρείτε στην κεντρική πλατεία της Τεχνόπολης όλες τις μέρες και ώρες λειτουργίας του Athens Bike Festival.

Η «Φλόγα» αποτελεί ένα καθαρά εθελοντικό Σύλλογο  Γονιών Παιδιών με Καρκίνο. Η Φλόγα μετράει μέχρι και σήμερα 32 χρόνια δυναμικής παρουσίας και κοινωνικού έργου, με  πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την διαμόρφωση ενός άρτιου και ανθρώπινου πλαισίου σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Η «Φλόγα» από την ίδρυση  της αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και για την παροχή σε αυτά, της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φλογα και το έργο της θα βρείτε εδώ.
Βρείτε την Φλόγα στο Facebook.