Η ποδηλασία το φθινόπωρο είναι υπέροχη

Σας εξηγούμε το γιατί…

Μπορεί τα πρωινά να είναι λίγο πιο σκοτεινά, μπορεί ο καιρός να είναι λίγο πιο κρύος και μερικές φορές η βροχή να εμφανίζεται, αλλά μην αφήσετε αυτά τα μικρά πράγματα να σας κάνουν να αλλάξετε τη διάθεσή σας για να συνεχίσετε την καθημερινή σας μετακίνηση με το ποδήλατο.

Αν λοιπόν χρειάζεστε ένα κίνητρο για να σας βοήθησει να συνεχίσετε το ποδήλατο εμείς θα σας δώσουμε περισσότερα από ένα! Καλή διασκέδαση!

1. Όταν αλλάζει ο καιρός και γίνεται πιο σκοτεινός, όλοι νιώθουν λίγο πιο «πεσμένοι», κάνοντας λοιπόν ποδήλατο θα βοηθήσετε το μυαλό σας να είναι σε καλή κατάσταση όπως φυσικά και το σώμα σας.

2. Είναι μία πολύ όμορφη εποχή του χρόνου για να κάνετε ποδήλατο, γιατί θα δείτε την αλλαγή των χρωμάτων που υπάρχει στη φύση. Και αν είστε από αυτούς που ποδηλατούν καθημερινά η αλλαγή αυτή είναι πολύ εντυπωσιακή, από πράσινα γίνονται όλα χρυσά…

3. Τα σταφύλια και τα κεράσια δίνουν τώρα τη θέση τους στα μήλα και στα αχλάδια μία ωραία ανανέωση στη διατροφή σας.

4. Ναι μπορεί να είναι λίγο βροχερά και κρύα αλλά με τον σωστό εξοπλισμό μπορείτε να αντιμετωπίσετε άνετα τις αντίξοες συνθήκες.

5. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για το cyclo-cross οπότε μήπως να δοκιμάσετε και αυτό το είδος; Για σκεφτείτε το.

6. Αποκτήστε αυτό το ωραίο ροζ χρώμα που παίρνουν τα μάγουλα όταν κάνουμε ποδήλατο με λύγο κρύο. Είναι καλό για το δέρμα αλλά και για την υγεία γενικότερα.

7. Το να κινείσαι με ποδήλατο όχι μόνο κερδίζεις χρήματα και χρόνο από τις μετακινήσεις σου αλλά δεν είσαι εκτεθειμένος και σε όλες αυτές τις ιώσεις που κυκλοφορούν, κάθε φορά που μπαίνεις μέσα σε κάποιο μέσο μεταφοράς.

8. Το φθινόπωρο είναι η εποχή για μία καλή δικαιολογία (όχι ότι τη χρειαζόμαστε) να αρχίσουμε να κοιτάμε τι χρειαζόμαστε για τα ποδήλατά μας τον χειμώνα.

Αυτοί είμαι μερικοί λόγοι για να σας παρακινήσουμε να κάνετε ποδήλατο το φθινόπωρο αν και νομίζουμε ότι εσείς θα βρείτε και άλλους. Εμείς απλά σας δώσαμε παραπάνω από ένα κίνητρο.