Η νέα Regal από τη Selle San Marco είναι εδώ

40 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της θρυλική Regal, η ιταλική Selle San Marco παρουσιάζει την Regal Short και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!
Όλοι γνωρίζουμε πως η σέλα είναι από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ κάθε ποδηλάτου. Κι αυτό, όχι μόνο επειδή αποτελεί ένα από τα 3 σημεία επαφής μεταξύ ποδηλάτη και ποδηλάτου αλλά και επειδή μία ακατάλληλη σέλα δεν επιτρέπει στο να ποδηλατεί κάποιος σωστά, να βγάζει την απαραίτητη δύναμη στο πετάλι και φυσικά να ποδηλατεί για αρκετή ή αρκετές ώρες χωρίς προβλήματα.
Και η ιταλική Selle San Marco, το γνωρίζει όσο λίγοι.

Regal Short
Κατασκευασμένη για απαιτητικούς αναβάτες, η νέα Regal Short που μόλις κυκλοφόρησε, διαθέτει υψηλή τεχνολογία κατασκευής και προσφέρει άνεση σε κάθε τύπο εδάφους. Η νέα Regal Short έχει σχεδιαστεί με βάση τις τάσεις της αγοράς και είναι κατάλληλη για όλου εκείνους που αγαπούν τις gravel διαδρομές, μικτά εδάφη, πολυήμερα bikepacking ταξίδια και ατέλειωτες διαδρομές, προσφέροντας εξαιρετική στήριξη χάρη στο Bow Rail System.

Είναι ιδανική για χρήση σε μικτές διαδρομές – άσφαλτο και χώμα – και εδώ είναι που το σύστημα στήριξης αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Η Regal Short έχει φτιαχτεί με το σκεπτικό των πολύωρων, συνεχόμενων διαδρομών.

Οι ράγες κάνουν τη διαφορά
Η ειδική κατασκευή του συστήματος των ραγών καθιστούν την Regal Short πιο «ευέλικτη» προσφέροντας με αυτό τον τρόπο άνεση στις διαδρομές εκτός δρόμου. Διαθέτει σύστημα απορρόφησης κραδασμών ενώ ο Open-Fit σχεδιασμός, μειώνει την πίεση στην περιοχή του περινέου.

Με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κάποιος ότι η ιταλική εταιρεία έχει συνδυάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στυλ και τεχνολογία. Υπάρχουν οχτώ διαφορετικές επιλογές για να βρει κάποιος εκείνη που του ταιριάζει οι οποίες αφορούν από τη μία το υλικό κατασκευής των ραγών (carbon ή μαγνησίου), το αν ο σχεδιασμός θα είναι Open-Fit-fit και αν θα είναι στενή ή φαρδιά.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής από την Selle San Marco είναι:
-199,90 ευρώ για την έκδοση carbon
– 129,90 ευρώ για την έκδοση μαγνησίου