Είναι όμορφοι, επιτυχημένοι και φυσικά ποδηλάτες!

Είναι σταρ του Hollywood, της μόδας, λάτρεις του ποδηλάτου και το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητάς.

Σας παρουσιάζουμε τους λίγο πιο φανατικούς ποδηλάτες, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί, για να έχετε έναν ακόμα λόγο να σας αρέσουν!

 

 

 

Eva Longoria

Η Eva Longoria είναι μία ηθοποιός που θα τη δείτε πολλές φορές να επιλέγει για την άσκησή της, και όχι μόνο, το ποδήλατο. Πώς λέτε να διατηρείτε διαφορετικά αυτό το σώμα;

 

 

 

 

Hilary Duff

Η Hilary Duff έχει γίνει «τσακωτή» αρκετές φορές με το ποδήλατό της και άλλες τόσες με το υπέροχο μεγάλο καπέλο που φοράει. Εντάξει δεν είναι κράνος αλλά όμως είναι πραγματικά υπέροχο.

 

 

 

 

Jake Gyllenhaal

Θα μπορούσε άνετα ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal να ανήκει σε μία ομάδα ποδηλάτου και να είναι αθλητής ποδηλάτης. Είναι ένας ποδηλάτης που καβαλάει διαφορετικά στιλ ποδηλάτου ανάλογα με του που θέλει να πάει και τι να κάνει, ασχολείται σοβαρά με το ποδήλατο και δηλώνει λάτρης του.

 

Jared Leto

Δεν μας έφταναν όλα όσα είχαμε να θαυμάζουμε σε αυτόν το ηθοποιό, μας ήρθε και το ποδήλατο…

 

 

 

 

 

Kate Hundson

Θεωρείται ίσως μία από τις μεγαλύτερες γυναίκες υποστηριχτές του ποδηλάτου στον Hollywood. Ενίοτε πείθει και τη μαμά της να την ακολουθεί στις βόλτες της.

 

 

Madona

Αν δείτε στους δρόμους του Λονδίνου, μία που νομίζετε ότι είναι η Madona, να είστε σίγουροι ότι είναι η Madona. Επιλέγει το ποδήλατο για ότι και να κάνει στην καθημερινότητά της.

 

 

 

 

Matt Damon

Για τον Matt Damon το ποδήλατο εκτός από προσωπική υπόθεση είναι και οικογενειακή. Έτσι λοιπόν για τις μετακινήσεις τους προτιμούν το ποδήλατο.

 

 

 

 

Paul Smith

Λατρεύουμε τα ρούχα του. Είναι ένας από τους καλύτερους άγγλους σχεδιαστές. Και εκείνος λατρεύει το ποδήλατο. Στο γραφείο του εκτός από χιλιάδες περιοδικά και υφάσματα θα δεις και δύο με τρία ποδήλατα.

 

 

 

 

Pink

Η αγάπη της για το ποδήλατο ξεκίνησε όταν ήταν στο Βερολίνο και πήρε ένα ποδήλατο για δει την πόλη. Από τότε δεν το αποχωρίζεται ποτέ ούτε όταν είναι με την οικογένειά της.

 

 

 

 

Rachel Bilson

Στους δρόμους του Los Angeles μπορεί να πετύχει κάποιος, μία πολύ όμορφη κοπέλα, με το κράνος της να κάνει τα ψώνια της και να πηγαίνει στα ραντεβού της. Δεν είναι άλλη από την Rachel Bilson, φανατική ποδηλάτισα.