Διάθεση στα ύψη!

1Από τη Μαρία Καρδασιλάρη

Δε χρειάζεται και πολύ για να νιώσεις πεσμένη. Αρκούν 2-3 πράγματα να σου χαλάσουν τη διάθεση, να νιώσεις πολύ πιεσμένη και έτοιμη να τα παρατήσεις όλα (και να γίνεις πριγκίπισσα;).

Ακόμα και το ποδήλατο που ξεκίνησες με τόσο ενθουσιασμό, δεν έχεις όρεξη να το καβαλήσεις.

Εδώ είμαστε για σένα. Σου δίνουμε μερικά tips ώστε να νιώσεις την ενέργειά σου να ανεβαίνει και να μη παρατήσεις τόσο εύκολα όλα εκείνα τα ωραία που έχεις ξεκινήσει.

• Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
Έχεις ακούσει χιλιάδες φορές πόσο σημαντικό είναι το πρωινό. Δεν θα σου πω τα ίδια αλλά θα σου προτείνω να αρχίσεις τη μέρα σου πίνοντας ένα ποτήρι χλιαρό νερό και αν μπορείς ρίξε μερικές σταγόνες λεμονιού.

• Σταμάτα να τρως λαίμαργα
Δημιουργεί φουσκώματα, αργείς να χωνέψεις άρα για πολύ ώρα νιώθεις τη δυσάρεστη αίσθηση του «κάτι έχω αλλά δεν ξέρω τι». Ε! φυσικό είναι να μη θελεις να καβαλήσεις το ποδήλατό σου. Φάε, λοιπόν, αργά δίνοντας χρόνο στο σώμα σου να χωνέψει και να μη φας περιττή ποσότητα.

• Φόρα κραγιόν
Ναι, είναι απλό, αλλά θα σου δώσει την αίσθηση της θηλυκότητας και της αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι.

• Κάνε κάτι διαφορετικό
Λίγο τρέξιμο, μία καινούρια καλοκαιρινή συνταγή, ένα παζλ, ένα περιοδικό μαζί με έναν ωραίο καφέ, μία συναυλία. Γενικώς, κάνε κάτι που δεν έκανες και νιώσε όπως ποτέ δεν ένιωσες.

• Ένα μικρό ζόρισμα
Υπάρχουν πολλές μέρες που όλες μας νιώθουμε πεσμένες και είμαστε έτοιμες να αφήσουμε το ποδήλατο στην άκρη και να μετακινηθούμε με άλλους τρόπους. Μόλις, όμως, «ζορίσουμε» τον εαυτό μας και κάνουμε αυτές τις πρώτες πεταλιές είναι απίστευτη η αίσθηση που περιγράφουμε όλες ότι νιώθουμε.

Μην αφήνεις αυτές τις μουντές μέρες να σε παίρνουν από κάτω.

Δοκίμασε τα παραπάνω tips και θα μας θυμηθεις!