Βόλτα με ποδήλατο στις γκαλερί της Αθήνας

Gallery_Weekend_900Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σχεδιάζουμε μια ξεχωριστή βόλτα για 20 φιλότεχνους ποδηλάτες.

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, το MBike και το Skirt Ride, διοργανώνουν μια βόλτα με ποδήλατο σε 5 γκαλερί της Αθήνας που συμμετέχουν στο πολιτιστικό διήμερο Gallery Weekend 2015.

 Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σχεδιάζουμε μια ξεχωριστή βόλτα για 20 φιλότεχνους ποδηλάτες.
Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, το MBike και το Skirt Ride, διοργανώνουν μια βόλτα με ποδήλατο σε 5 γκαλερί της Αθήνας που συμμετέχουν στο πολιτιστικό διήμερο Gallery Weekend 2015.
DSCF3353Επιλέξαμε γκαλερί που ταιριάζουν με μια όμορφη και βατή διαδρομή με το ποδήλατο. Θα επισκεφθούμε συνολικά 5 γκαλερί όπου θα έχουμε μια σύντομη ξενάγηση. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε τους ακόλουθους χώρους και εκθέσεις:a.antonopoulou art – Δημήτρης Μεράντζας, «Περίπατος», ΕγκατάστασηAD Gallery – Γιάννης Τσαρούχης, Νίκος Κεσσανλής, Μποστ, Γιάννης Γαΐτης, Στηβ Γιανάκος, Αλέξης Ακριθάκης, Απόστολος Γεωργίου, Τάσος Παυλόπουλος, Νίκος Τρανός, Γίγας, Steven C. Harvey, Ευαγγελία Μπασδέκη, Ηλίας Καφούρος,«Όταν η Αντικουλτούρα Συναντά την Κοινωνία», Ομαδική έκθεση

DSCF3344Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή – Αντωνάκης, Nobuyoshi Araki, Ross Bleckner, Paul Desborough, Olafur Eliasson, Nan Goldin, Κωνσταντίνος Κακανιάς, Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Ντιάννα Μαγκανιά, Μίλτος Μανέτας, Julian Opie, Gabriel Orozco, Κώστας Ρουσσάκης, ΧΟΥΣ / Εμμανουήλ Χουσάκος,

«Κήποι σε Εξέλιξη», Επιμέλεια: Στάβια Γριμάνη, Ομαδική έκθεση με έργα βίντεο, ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, εγκατάστασης

The Breeder – Ανδρέας Λόλης, Γλυπτική, Εγκαταστάσεις
Bernier/Eliades – Mario Merz, Mixed Media

DSCF3360Η εκκίνηση είναι στην Πλατεία Κοτζιά την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. Η διαδρομή ακολουθεί βατούς δρόμους και τελειώνει στο Θησείο.

Όσοι κάνετε κέφι, μετά τη βόλτα στην γκαλερί, μπορείτε να μας κάνετε παρέα σε μια προαιρετική βόλτα στον καινούριο ποδηλατόδρομο της Αθήνας που ενώνει το Θησείο με το Φάληρο.

Υπολογίζουμε ότι με τις ξεναγήσεις η βόλτα θα διαρκέσει 3 περίπου ώρες.

Για πρακτικούς λόγους, στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν μόνο 20 φίλοι ποδηλάτες. Γι’ αυτό… βιαστείτε! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να έχετε δηλώσει πατώντας εδώ το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Η πολιτιστική εκδήλωση Gallery Weekend διεξάγεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

DSCF3374