Βάλε χρώμα στο πρωινό σου

1Πολλές φορές ακούμε για την σπουδαιότητα του πρωινού στη ζωή μας, τη διατροφή μας την υγεία μας, οι περισσότερες όμως καταλήγουμε πάντα στη γνωστή και εύκολη λύση του «έναν καφέ στο χέρι».

Ακόμη και αν δεν είσαι από εκείνες που πάνε με το ποδήλατο στη δουλειά, χρειάζεσαι ενέργεια για να ξεκινήσεις τη μέρα σου ώστε να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τον φρέσκο αέρα, το περπάτημα, το μάθημα, την βόλτα, την εξεταστική περίοδο (που για πολλές  έχει ήδη αρχίσει) και όλες εκέινες τις στιγμές που περιλαμβάνει η καθημερινότητα μας!

Κάνε αυτό που δεν έκανες  χθές
Επειδή ως γνωστό «κάλιο αργά παρά ποτέ», δοκίμασε αύριο κίολας μία διαφορετική αρχή για τη μέρα σου,βάζοντας το πρωί  λίγα φρούτα… ΣΤΟ blender. Κάνε διάφορες εναλλαγές δημιουργώντας χρωματιστά smoothies «φαντασίας» που θα σε τονώσουν και θα σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας στις ανηφόρες!!

Ο προσωπικός σου σεφ
2
Χρησιμοποίησε για βάση το γάλα, το γιαούρτι ή ακόμη και λίγο παγωμένο νερό και στη συνέχεια πρόσθεσε τις αγαπημένες σου φρουτένιες γεύσεις συνδυάζοντας τις με 1 κουταλιά μέλι για ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα. Και αν ο χρόνος για εσένα είναι «χρήμα» απόλαυσε το ρόφημα σου «on the go» χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου χρωματιστό ή printed ποτήρι.
Μία όμορφη, δοκιμασμένη πρόταση που μπορεί να κάνει πιο fun την αρχή της νέας μας συνήθειας, είναι οι «μέρες ουράνιο τόξο» όπως μου αρέσει να τις λέω. Τι λές την «κόκκινη» Δευτέρα το smoothie σου να βασίζεται στις φράουλες, την «κίτρινη» Τρίτη στις μπανάνες και την «μπλέ» Τετάρτη στα blueberries; Οργάνωσε το δικό σου εβδομαδιαίο «ουράνιο τόξο», γιατί η κάθε μέρα θέλει το πετάλι της!

Γίνε ο σεφ του εαυτού σου!!