Ανακαλύψτε ξανά τη Λάρισα με ποδήλατο με τη βοήθεια της rebike.gr

Το ποδήλατο δεν είναι μόνο ένα μέσο μετακίνησης αλλά και μοναδικός τρόπος ν’ ανακαλύψεις μια πόλη.

 

 

 

Στη REBIKE θα βρείτε ποδήλατα υψηλής ποιότητας, πόλης και δρόμου κατάλληλα για όλους τους αναβάτες και για πολλές διαφορετικές χρήσεις, είτε είναι κάποιος έμπειρος ποδηλάτης ή και αρχάριος. Και αυτό είναι ένας από τους παράγοντες που κάνουν τη συγκεκριμένη εταιρεία να ξεχωρίζει, δηλαδή ό,τι για τις ενοικιάσεις χρησιμοποιεί ποδήλατα υψηλής ποιότητας, αντίστοιχα με εκείνα που κάποιος με χαρά θα αγόραζε για ποδήλατο του!

 

 

 

 

 

 

Η ιδέα της ομάδας της REBIKE λοιπόν, είναι να δώσουν την χαρά του ποδηλάτου σε όσο το δυνατόν περισσότερους, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την όμορφη Λάρισα με ένα ποδήλατο – που την κάνει ακόμα ομορφότερη! Ανακαλύψτε τα πάρκα τις πόλεις, το εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων της αλλά και τις κοντινές εξοχές της Λάρισας – μια πόλης που, στο κάτω κάτω, αποτελεί από τις ποδηλατουπόλεις της Ελλάδας!

Είτε λοιπόν είστε μεμονωμένοι ταξιδιώτες, επισκέπτες της πόλης ή και παρέες, ομάδες ή γκρουπ, σίγουρα θα βρείτε το ποδήλατο που αναζητάτε για να απολαύσετε την πόλη. Και όχι μόνο αυτό αλλά οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να σας προτείνουν διαδρομές ή να σας δώσουν συμβουλές για το τι να δείτε στην πόλη τους.

 

 

 

 

 

 

Τα ποδήλατα της REBIKE είναι κατάλληλα και για εταιρικές εκδηλώσεις ή εκπαιδευτικά προγράμματα και οι τιμές τους, κρίνοντας από το web site της εταιρείας, είναι απολύτως λογικές ενώ εξαιρετικά πρακτικός είναι και ο τρόπος κράτησης του ποδηλάτου, που φυσικά μπορεί να γίνει από πριν, για τον χρόνο και τον αριθμό των ποδηλάτων που έχετε προεπιλέξει.

Συνολικά μια όμορφη ιδέα, ωραία εκτελεσμένη, με μεράκι και κέφι, από αυτές που μας αρέσει να βλέπουμε και θεωρούμε πως αξίζουν να τις στηρίξουν όλοι!

Άλλος ένας λόγος λοιπόν για να επισκεφθείτε την Λάρισα και να την ανακαλύψετε καλύτερα, με ποδήλατο!