Έτοιμο να κατακτήσει την πόλη.

smartΠηγή: ΜΒike

Μετακινήσεις στην πόλη σε δύο τροχούς. 
Η πόλη βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Αλλάζει διαρκώς, εξελίσσεται καθημερινά.

Έτσι, δημιουργούνται συνεχώς νέες προκλήσεις κυρίως ως προς την κυκλοφορία μας. Γι’ αυτό η smart αναζητά τρόπους, να κάνει τις μετακινήσεις στην πόλη καλύτερες και ευκολότερες. Με ιδέες που απαντούν σήμερα στις ερωτήσεις του αύριο, αλλάζοντας τα δεδομένα. Όπως για παράδειγμα: μπορεί κανείς να κυκλοφορεί στην πόλη εύκολα και άνετα σε δύο τροχούς;
Το smart electric bike (smart ebike) δίνει τη δική του απάντηση. Μεταφέρει τη δύναμη καινοτομίας της smart από το δρόμο στον ποδηλατόδρομο.
Βραβευμένο με Red Dot Design Award για το φουτουριστικό, αντισυμβατικό και απόλυτα οικολογικό σχεδιασμό του, το smart electric bike εντυπωσιάζει αθόρυβα ενώ επιταχύνει ξεκούραστα.
Με ένα Pedelec (Pedal Electric Cycle) που συνδυάζει την έξυπνη λειτουργικότητα με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την ξεχωριστή σχεδίαση, κάνει την κυκλοφορία στην πόλη όχι απλώς ευκολότερη αλλά και πιο συναρπαστική: Σε κάθε πεταλιά ο ηλεκτροκινητήρας του σας υποστηρίζει και σας προσφέρει την αναγκαία ενέργεια, για να διανύετε με άνεση έως 100 χλμ.
Έτσι, δεν βρίσκεται μόνο η πόλη σε διαρκή κίνηση, αλλά κι εσείς.