Πoδήλατα στην πασαρέλα

74343Από την Αντιγόνη Αναστοπούλου

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, Chanel, Hermes, Fendi και Gucci μας αποδεικνύουν πώς ο σχεδιασμός τον δίτροχων δεν είναι μία απλή υπόθεση και επαναπροσδιορίζουν την σχέση μόδας και ποδηλάτου.

Διαλέξαμε μερικά από τα πιο stylish ποδήλατα, σάς τα παρουσιάζουμε και «σάς βάζουμε ιδέες» για το επόμενο shopping therapy που θα θέλατε ιδανικά να κάνετε.

FENDI

 fendi

O οίκος Fendi είναι γνωστός για την δημιουργία μοναδικών, διαφορετικών και ευρηματικών προϊόντων στον χώρο της μόδας. Αυτή τη φορά εξέπληξε το αγοραστικό κοινό με την συνεργασία του με τον Ιταλό σχεδιαστή ποδηλάτων Abici, για την δημιουργία ενός ξεχωριστού ποδηλάτου πόλης. Το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με δερμάτινα αξεσουάρ,όλα χειροποίητα. Στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου, μπορείτε να τοποθετήσετε την τσάντα Fendi, που επισφραγίζει την ιταλική φινέτσα του οίκου.

GUCCI

gucciTo ποδήλατο της Gucci είναι ένα μοναδικό αντικείμενο τέχνης, με την υπογραφή της ιταλικής πολυτελείας και φινέτσας. Το Gucci’s Gucci Cruiser, έχει έντονες κόκκινες δερμάτινες λεπτομέρειες, τις οποίες επέλεξαν γιατί το κόκκινο επικαλείται την «ευτυχία» και την «γιορτή» – δύο συναισθήματα που είναι τα πιο κατάλληλα για να περιγράψουν τον ενθουσιασμό που επικρατεί στον κόσμο του αθλητισμού. Διατίθεται σε καφέ και λευκό χρώμα, ενώ η σέλα, οι λάβές και το καλαθάκι έχουν την υπογραφή του λογότυπου  της Gucci. Εάν θέλετε να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον και in style τότε το Gucci Cruiser είναι αυτό που ονειρεύεστε.

CHANEL

channel

Η γυναικεία κομψότητα ταξιδεύει σε άλλο επίπεδο μέσω του οίκου Chanel, έχοντας εντυπωσιάσει όλες τις θαυμάστριες του, με το limited edition Chanel ποδήλατο. Μόνο 50 κομμάτια κυκλοφόρησαν από το καινοτόμο μοντέλο της Chanel. Το δίτροχο αποτελείτε από μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την μεγάλη διάφορα, το καπιτονέ δέρμα καλύπτει την σέλα και τις λάβές του τιμονιού. Το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με δύο Chanel τσάντες, οι οποίες αφαιρούνται. Με αυτό το ποδήλατο θα μπορούσες να είχες μία Chanel τσάντα αλλά και ένα κλασάτο ποδήλατο, για μοναδικές βόλτες  τα πρωινά της Κυριακής, κάνοντας στάση για cafe και croissant.

HERMES

hermes

Η κομψότητα ακούει στο όνομα «Le Flaneur» και συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια. Ο λόγος για το εύχρηστο ποδήλατο της Hermes που θα κυκλοφορεί σε ανθρακί, λευκό και κόκκινο χρώμα. Το νέο δίτροχο είναι το εξαιρετικό αποτέλεσμα, της συνεργασίας του οίκου με  τους σπεσιαλίστες της ταχύτητας Time. To «Le FLaneur» διαθέτει σέλα από δέρμα ταύρου, αντικραδασμικό σκελετό και υδραυλικά δισκόφρενα.